avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca Populara Romana
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca Populara Romana

Cum sa-mi recuperez banii si de la cine?
In timp am citit diverse pareri prin diverse locuri.
Am retinut una singura: sa dau in judecata BNR care a gestionat aceste talharii si sa-l oblig sa-mi plateasca banii.
E evident lucrul ca n-o va face de bunavoie. Dar ce credeti, institutia AVOCATUL POPORULUI poate sa ma ajute in sensul acesta?
Tare mi-ar placea sa se creeze un precedent!
Prea ne-au jecmanit , parca prea multe tepe in anii 90. Cineva trebuie sa platesca!
Putin probabil ca mai puteti recupera ceva de la banca.V-ati inscris la masa credala?Cred ca deja procedura falimentului s-a cam incheiat...depinde de zona in care sunteti.
In legatura cu actiunea dvs. in pretentii fata de BNR, nu cred ca veti avea sanse mari de reusita, insa daca sunteti hotarat si aveti bani ca sa timbrati pretentiile la valoare, precum si onorariul avocatilor, desigur ca este dreptul dvs. sa incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare apartament marinelatania marinelatania am facut un antecontract de vanzare cumparare cu o societate imobiliara pt un ap in constructie pe care l-am platit integral de 3 ani si nu a fost inca ... (vezi toată discuția)
Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. mai pot să îmi recuperez banii? have have Buna ziua. Am un dosar civil și pentru reprezentare am apelat la serviciile unui avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare. Dupa ce am platit ... (vezi toată discuția)
Faliment ansamblu rezidential - am antecontract vanzare-cumparare costinbularca costinbularca Am facut un antecontract de vanzare-cumparare (facut la notar, etc) care a fost inregistrat in cartea funciara. Asta a fost in anul 2008. Acest contract a fost ... (vezi toată discuția)