avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Corectare date eronate de dare in folosinta a ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Corectare date eronate de dare in folosinta a mijloacelor fixe

Buna ziua! Am neconcordante intre evidenta contabila si HG/2001 privind inventarul domeniului public privitor la data darii in folosinta a unor mijloace fixe. Mi se reproseaza ca nu am modificat data, desi eu am preluat in 2013. Eu vreau sa fie corect si le modific, dar in parcursul efectuarii acestei lucrari am intalnit si alte neconcordante. D-na secretar mi s-a adresat pe tot de repros ca nu am modificat din proprie initiativa. Eu nu am in fisa postului sa fac modificari pentru perioada in care au lucrat altii. Este motivat sa cer in scris efectuarea acestor modificari sau sa ma apuc de modificat? Uneori d-na isi schimba parerile. Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)
Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)
Deduceri pfa cabinet de avocat maanei maanei - Cabinet avocat neplatitor de TVA poate deduce: 1.cheltuieli de infiintare,avind in vedere ca la data efectuarii lor nu exista venituri ? 2.Cas care ... (vezi toată discuția)