avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme legate de restituirea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme legate de restituirea taxei auto

Buna ziua!
Am si eu o problema careia nu i-am gasit o rezolvare sau un raspuns.
In luna August, 2018, tatal meu a depus la ANAF 5 cereri de restituire a taxelor auto. Am asteptat linistiti acasa raspunsul celor institutiei linistiti insa acesta nu a mai aparut. Am mers la ANAF sa intrebam ce s-a intamplat si ce e de facut iar ei au zis ca nu au nicio cerere inregistratata si ca nu mai pot face nimic.
Ideea e ca cererile au fost depuse insa fie nu i s-au dat nr de ordine fie tata nu le-a luat din neatentie.
Va rog sa imi spuneti daca mai exista vre-o cale de a le recupera.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: diaconuc , utilizator 14:43, 18 Iunie 2019
Bună ziua,

E problematic, trebuia sa vă luati numar de inregistrare. Acum nu ati putea dovedi ca ati facut plangerea prealabilă.
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra si pentru timpul acordat. Asta mi-au zis si ei, intrebarea e daca exista o cale de a-i da in judecata. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Eu gigi Eu gigi Buna ziua am o problema cu restituirea taxei auto masina a fost pe mama din pacate mama a decedat în 2018 ,mama a avut hotărâre judecătorească pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2019 HIH HIH Nu am depus cererea de restituire a taxei auto in termenul stabilit de lege, adica pana la data de 31 august 2018 si astfel am fost decazut din dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)