Doamna/domnisoara Cristina, trauma dumneavoastra este imensa atat fizic cat si psihic.
Apelati la parinti, frati, surori, sa va sustina moral, psihic si financiar sa angajati alt avocat care sa va mentoreze in redactarea apelului si apoi pe parcursul procesului.
Tineti zilnic legatura cu avocatul si verificati statusul dosarului.
Precizati noului avocat ca aveti tendinta sa il "deranjati" zilnic cu intrebari despre dosar si ca sunteti la dispozitia lui non stop pentru a aduce noi clarificari.
When isi aduce si el contributia la bunul mers al forumului in sensul ca va pune in garda despre ce ar putea sa nu mearga bine. Nu ii purtati nici ranchiuna, nici nu il blamati. Practic, va pune in garda, el vazand dintr-o alta directie aceasta furtuna.
Repet, cereti ajutorul celor dragi si neaparat apelul sa fie facut prin alt avocat.
Rog colegii forumisti sa o ajute prin a-i recomanda un avocat membru aici si din zona ei.
Succes si o viata fericita si implinita va doresc.
cristinaenache a scris:
@When
Am pierdut la fond chiar daca am prezentat dovezi ale neglijentei, chiar daca am prezentat dovezi ale unui abuz, am demontat cu dovezi minciunile sotului, am pierdut cu toate ca sansele erau in favoarea mea insa banuiesc ca dosarul nu a fost atent studiat si asta a condus aici.
Eu am prezentat faptele asa cum s-au intamplat, cu probe, cu martori, m-am aparat corect de atacurile lui mincinoase si agresive. Sunt inca o mama, printre multe altele care traiesc aceleasi nefericite si injuste intamplari, care vrea sa isi apere copiii.