avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila comert online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila comert online

Avem urmatorul model de business: aplicatie mobila prin care punem la dispozitia utilizatorilor vouchere care pot fi preschimbate la furnizorii/partnerii nostri intr-un produs sau serviciu. Plata voucherului se face in contul SRL-ului prin intermediul unui procesator de plati. La final de luna urmeaza sa platim suma aferenta voucherelor decontate la fiecare magazin partener minus comisionul nostru. Mentionez ca nu detinem stocuri, produsele nu ne apartin si avem cod caen 4791.
Imi puteti da va rog un exemplu cum trebuie intregistrat contabil un voucher in modelul prezentat mai sus? Ce intra pe cifra de afaceri a SRL-ului?

Alte discuții în legătură

Nelămuriri magazin online. am o Întreprindere individuală ... paultrefu paultrefu Nelămuriri magazin online. Am o Întreprindere Individuală neplatitor de TVA pentru o frizerie și doresc să creez un magazin online unde să îmi vând un ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin online de suplimente alimentare pauleugenlazar pauleugenlazar Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu ce coduri caen ar trebui sa am pentru a putea comercializa prin intermediul unui magazin online suplimente alimentare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)