Buna seara!
M-am angajat de curand la o societate comerciala ce are ca domeniu activitatea de Call Center. De curand am pus problema cum vom lucra de sarbatori. Am primit un raspuns tacit si evaziv: "Veti fi anuntati din timp!". Dupa care am pus si problema salarizarii pe luna decembrie pentru ca se presupune ca vom lucra doar 2 saptamani din luna decembrie. La aceasta intrebare ni s-a raspuns la fel ca si acest lucru ni se va comunica din timp. Cu alte cuvinte exista posibilitatea ca sa nu luam salariul intreg. Ca sa nu mai vorbesc ca in momentul angajarii mi s-a spus ca vom avea salariu fix de 1200 RON iar pe contractul de munca este trecut 720 RON.
Intrebarea mea este urmatoarea: Angajatorul poate da concediu angajatilor sai, fara ca acestia sa il solicite si astfel sa ii reduca salariul pe luna respectiva?
Si inca o problema:
In momentul semnarii contractului de munca, aditional acestuia mi-a fost data sa semnez o clauza prin care eu ca si angajat ma oblig ca in termen de 6 luni sa nu solicit demisia, iar in caz contrar voi fi penalizat cu plata tuturor salariilor primite pana in momentul demisiei. Cat de legala este aceasta clauza?
1.daca pe contract este trecut 720 ron,asta inseamna un salariu net de aprox.540 ron.Restul de bani pana la 1200 se intelege cum ii veti primi.
2. cererea de concediu fara plata se semneaza de ambele parti
3. banuiesc ca respectiva clauza este una interna care face parte din procedurile firmei si,o data semnata,trebuie sa incercati sa o respectati.
Succes!