avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor

Ce drepturi are un parinte asupra copilului, atâta timp cât nu a contribuit cu nimic la creșterea lui de când a venit pe lume.. Iar acum e plecat din țară amenințând că la întoarcere îmi va lua copilul.
Toate masurile sunt in acord cu interesul minorului.

Locuinta acestuia va fi stabilita la dumneavoastra.

Un program de vizitare poate fi stabilit, insa in anumite limite, asa incat legatura sa fie reluata treptat, gradual, pentru ca minorul sa se simta confortabil.

Toate masurile legate de minori trebuie sa aiba in vedere principiul preemintentei interesului superior al acestora, interes ce are intaietate, fata de conflictele care survin intre parinti.(legea 272/2004 ).

Autoritatea , in opinia mea, trebuie sa fie una exclusiva, anume exercitata de dvs, cata vreme nu ati fost sprijinita in niciun mod , in procesul de crestere si educare a minorului.

Adresati-va instantei de tutela, pentru a fi stabilite aspectele sus explicitate, pentru a fi determinate drepturile si obligatiile partilor.

Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă ... Ani.74 Ani.74 Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă de 2 ani jumătate atâta timp cât nu l-a interesat până acum de el? Nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara simonaandree simonaandree Am o fetita de 3 ani si doresc ajutor financiar din partea tatalui fetitei.nu am foat casatoriti a recunoscut copilul la starea civila fiind pe numele lui si ... (vezi toată discuția)
Copil Madalinalylyana Madalinalylyana I se poate da custodia tatalui daca copilul are 2 luni si suge la piept ? (vezi toată discuția)