avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Teapa masina SH
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Teapa masina SH

Buna! Am cumparat o masina care are motorul foarte uzat(consum excesiv de ulei) .Am mers pe mana unui mecanic si se pare ca mi-am luat teapa cu tot cu mecanic. Masina a costat 2500 Euro. Reparatia ma costa in jur de 5500 de lei. Din punct de vedere legal/instanta mai pot face ceva in situatia asta sau ma impac cu situatia? Daca se poate face ceva care sunt procedurile ? Merita un astfel de demers? Va multumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In prima faza, incercati sa notificati vanzatorul despre problema sesizata, poate obtineti amiabil o reducere de pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Scuter cuparat si stricat dupa 15 km lucian75 lucian75 buna ziua.am cumparat mai devreme un scuter de la o persoana fizica..am vazut ca mai trebuie sa bag ceva bani in el dar am fost de acord. Problema este ca ... (vezi toată discuția)