avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Titlu de Calatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Titlu de Calatorie

Buna seara, am o mica intrebare. Dacă buletinul mei tocmai a expirat deoarece am împlinit vârsta de 18 ani și vreau sa ma întorc în țară pentru a imi face alt buletin dar avionul meu are escală din Germania in Austria apoi in Romania, o sa am probleme la îmbarcare a in avion din Austria sau Germania?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:30, 24 Iunie 2019
Desi in text nu ati scris, inteleg din numele postarii ca veti avea asupra Dvs. un titlu de calatorie.
Pentru a fi sigur ca nu veti intampina probleme, intrebati misiunea diplomatica emitenta a titlului daca acesta este recunoscut in statele pe care le veti tranzita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)
Buletin si pasaport expirat marcelabella83 marcelabella83 Buna ziua!eu trebuie sa ma intorc in romania peste putin dar am o mare problema!Atit pasaportul cit si buletinul sunt expirate ,ce se intimpla la vama sau ce ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)