avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... legi privind share-l prin dc++
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

legi privind share-l prin dc++

buna sunt Raluca, nu stiu daca ma adresez cui trebuie dar as dori si eu niste lamuriri cu privire la niste legi, a circulat zilele acestea pe internet - programe gen messnger, un articol despre cei folosesc dc++ si dau share prin hub-le publice ( vezi articol - [ link extern ] ++ ?
Va mutlumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 18:56, 2 Septembrie 2007
am pus si eu acest topic ceva mai devreme...dar nu s-a raspuns..chiar nu vrea nimeni sa spuna nimic? chiar atat de greu e un raspuns? :(
Buna,intre timp am mai aflat eu ca una dintre legi e cea a dreptului de autor, vezi articolele din jurnalul national ce tin de "gramofonul", doar ca pe mine atunci m-ar fi interesat daca au dreptul de a urmari acele hub-ri si de a controla utilizatorii, as fi dorit mai multe detalii dar ..nu ne-a raspuns nimeni

Buna,intre timp am mai aflat eu ca una dintre legi e cea a dreptului de autor, vezi articolele din jurnalul national ce tin de "gramofonul", doar ca pe mine atunci m-ar fi interesat daca au dreptul de a urmari acele hub-ri si de a controla utilizatorii, as fi dorit mai multe detalii dar ..nu ne-a raspuns nimeni


Din pacate cei care fac parte din operatiunea "gramofonul" au dreptul de a urmari utilizatorii care se conecteaza la hub-uri. Partea mai putin rea.. este ca momentan utilizatorii hub-urilor.. sunt mii iar ei sunt doar cativa... asadar este destul de putin probabil sa intri in atentia lor. Dupa cum probabil ai aflat citind din diverse ziare... unul din filtrele folosite este marimea share-ului, adica nu folosi > 50GB share.
...daca nu mai insel,in luna iulie a avut loc in Romania un congres privind combaterea pirateriei intelectuale......daca nu ar fi initiat operatiunea gramofonul si nu ar fi arestat sau perchezitionat cativa utilizatori de hub-uri,cu ce ne-am fi laudat la congres;)????????
....in opinia mea avem nevoie de stegulete verzi din partea UE...altfel nu cred ca se sesiza cineva....
daca stiti ceva de aceste legi va rog sa imi comunicati si mei pentru ca utilizez foarte mult dc++ sau mai nou , varianta mult mai bina a dc-ului si anume strong dc++ si nu as vrea sa am probleme cu legea si pirateria

Alte discuții în legătură

Lamuriri privind legalitatea unei actiuni kenshy kenshy recent a aparut in presa locala de iasi un anunt privind o actiune antipiraterie informatica desfasurata de polita locala...redau linkurile unde se gasesc ... (vezi toată discuția)
Genul asta de upload poate fi considerat piraterie? blister blister Buna seara. As dori sa va supun atentiei urmatoarea situatie: Stim cu totii ca programele care permit downloadul materialelor, care au drepturi de autor, in ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)