avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire

Iubitul.meu are cumparat un ap intr.un imobil de acum 2 ani(dinainte sa ne cunoastem)

De 6 luni stam aici impreuna in ap, am obs multe vicii ascunse, multe pagube au fost produse din cauza ackperisului prost construit de cei angajati de dezvoltator, 6luni a plouat in casa ,acum 2 luni au venit si l.au reparat dar inca avem daune in ap.produse din cauza aciperisului, plus alte nereguli de finisaje, plus neregului ale intreb blocului.

Nu reusim sa ajungem la o intelegere cubdezvoltatorul pt renovare, care sa nu mai zic ca neaga pb intreb blocului.

Administratora ii cam.tine partea in fata tuturor,,.

Cat s.au facut reparatiile la acoprisul proprietarul(iubitul)era plecat din Ro, si eu le.am dat access in ap si terasa sa intre si sa repare.

Acum cand semnalam si alte pb si vrem sa ne repare si ap afectate de acoperisul defectuos, administratora si dezvoltatorul vin si zic ca ei ca ai nu vb cu mine xa eu nu.s proprietar ,,

Proprietarul nu se prea pricepe, si.mi cer ei mie acum imputernicire ca el ma lasa sa iau decizii in leg cu ce trebuie facut,sa vb la sedinte samd.

Am fost buna cat am dat access in ap in lipsa lui( access permis si d el) pt a se repara acoperisul bun comun dar care direct afecta ap.lui. acum nu mai sunt si.mi cer imputernicire/procura. Si vrem sa facem una legala care sa de drept de a vb, de a decide, de a aduce probe,de a semna la.sedinta etc ( vrem sa cerem expertiza imobil+ap,etc)

Ce fel de procura trebuie? Luni mergem sa imi faca si buletin nou la adresa.

Au vazut ca stiu si xa m.am pus calumea pe ei, si ca sa nu le stric planurile cer imputerniciri
Cel mai recent răspuns: adamar , utilizator 14:19, 29 Iunie 2019
Ar fi bine sa apelați la avocat daca nu se rezolva tot ca sa nu ieșiți din termenul de a da în judecată.
Trebuie imputernicire daca faceti in numele proprietarului anumite lucruri care țin de proprietate.
Se poate face la avocat sau la notar imputernicirea ca sa nu zică că nu este buna.
Pentru ședințe este suficient să va semneze fără avocat sau notar.
Aha deci pt sedinte imi.poate face de mana imputernicire, si pt alte chestii la.notar.

Si la.cea de mana ce sa scrie ?ca subsemnatul,proprietar....

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar fi bine sa apelați la avocat daca nu se rezolva tot ca sa nu ieșiți din termenul de a da în judecată.
Trebuie imputernicire daca faceti in numele proprietarului anumite lucruri care țin de proprietate.
Se poate face la avocat sau la notar imputernicirea ca sa nu zică că nu este buna.
Pentru ședințe este suficient să va semneze fără avocat sau notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu administratorul enachegeorgiana enachegeorgiana Buna seara.casa unde locuiesc cu iubitul meu este a parintilor mei ,eu sunt unicul copil,am mutatie,sunt trecuta si in cartea de imobil iar administratorul si ... (vezi toată discuția)
Pot avea un cuvânt de spus, pe bază de împuternicire din partea proprietarului, la ședințele blocului în care locuiesc? adamar adamar buna ziua, situatia e asa. Iubitul e prop de ap, locuim amandoi in ap lui, eu am buletin la aceasta locatie, deci domiciliu si resedinta. cum ar ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie AndreaGheorghe AndreaGheorghe Buna ziua, Ne-am mutat de un an si jumatate intr-un bloc nou, care in urma vremii rele si a ploilor a avut de suferit, iar unele familii de la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)