avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizația de pensie speciala aleși locali
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizația de pensie speciala aleși locali

Buna ziua. Dacă un primar la încetarea mandatului nu are vârstă de 65 de ani beneficiază de indemnizatie de pensie speciala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 30 Iunie 2019
Primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene, beneficiază de indemnizaţie pentru limită de vârstă de la data la care li se acordă drepturile de pensie pentru limită de vârstă, dar nu mai devreme de data încetării mandatului aflat în derulare.
(extras din Legislatia adoptata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul luat in calcul la stabilirea pensiei speciale pentru primari. florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Unui primar care a avut doua mandate- ultimul in 2012- la stabilirea pensiei speciale se ia in calcul salariul avut atunci, sau salariul actual al primarului ... (vezi toată discuția)
Pensii primari cristeaion cristeaion Daca mai lucrez un an in invatamant si ma voi pensiona si am 68 de ani pot primi indemnizatia de primar si viceprimar ? Multumesc pentru raspuns . (vezi toată discuția)
Pensionare toni az toni az Timp de 8 ani am fost consilier local (2 mandate). La calculul pensiei se tine cont de indemnizatia de care am beneficiat ? (vezi toată discuția)