avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna sera ! Daca am optat pt concediu crestere copil 2 ani si asi doi sa ma intorc la servici dupa ce copilul inplineste 1 an , primesc stimulent de insertie?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 1 Iulie 2019
Veti beneficia de stimulent de insertie , in situatia mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie concediu crestere copil corinanicoara2006 corinanicoara2006 Buna ziua Fetita mea pe 21.05.2014 a inplinit varsta de 1 an eu aptand pentru concediu pana la varsta de 2 ani. Voi primi cei 500 ron daca ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa primul an de concediu de crestere copil Violet99 Violet99 Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)