avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM firma straina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM firma straina

Buna ziua, am primit o oferta de munca la domiciliu pentru o firma care are sediul in Slovacia. Ei mi-au trimis contractul de munca unde imi este specificat ca la noi, salariul brut. In cazul acesta eu ce ar trebui sa fac cu contractul la noi? Daca ei ar urma sa plateasca impozit in Slovacia pt mine eu aici in tara cum ar trebui sa fac? Habar nu am cum se procedeaza si nu as vrea sa semnez nimic inainte. Am tot citit pe net ca ar trebui sa imi depun eu contractul la finante si sa platesc inca un impozit si aici.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 1 Iulie 2019
Mai bine intrebati la finante , daca trebuie sa declarati ceva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt persoana cu handicap accentuat angajata la privat. ... Ceaol Ceaol Buna ziua, Sunt persoana cu handicap accentuat angajata la privat. Conform codului fiscal sunt scutit de la plata impozitului pe venit. Am dus documente ... (vezi toată discuția)
Firma aproape de faliment - salariu neplatit Hookah Hookah Buna seara, am si eu o mica problema. Am lucrat la o firma, un SRL cu mai multi actionari. In momentul de fata firma nu a mai avut bani de chirie iar din ... (vezi toată discuția)
Contract pe drepturi de autor Alexutu123 Alexutu123 Unul dintre partenrii pentru care scriu articole nu mi-a specificat in contract daca suma de plata este neta sau bruta. Mi-a virat in cont suma din contract, ... (vezi toată discuția)