avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model informare reprezentanti salariati cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model informare reprezentanti salariati cu privire la modificare asociati

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model de informare a reprezentantilor salariatilor cu privire la modificarea a asociatilor din cadrul asociatului unic? Este o procedura anume in acest sens, ceva similar negocierii unui contract colectiv de munca ? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: camiha , utilizator 09:16, 12 Iulie 2019
Este o simpla notificare prin care le aduceti la cunostinta ca incepand cu data de .... s-a modificat numarul de asociati ai societatii ,astfel:
Asociati ai SC ....... sunt :.......
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Art.65 - notificare catre angajat doriacristina doriacristina Buna ziua am o nelamurire cu privire la continutul adresei catre angajat prin care i se aduce acestuia la cunostinta hotararea asociatului unic de a ... (vezi toată discuția)
Model de act aditional la contractul colectiv de munca cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos daca imi puteti da un model de act aditional la contractul colectiv de munca pe unitate - de modificare a grilei de salarizare. Va ... (vezi toată discuția)