avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Debitorul uniu contract de intretinere decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Debitorul uniu contract de intretinere decedat inaintea creditorului

Buna ziua, intampin o situatie dificila in familie si am nevoie de ajutor. Sunt unicul mostenitor testamentar al unui unchi care avea un contract de intretinere cu o matusa (sora lui) fara descendenti directi. Notarul mi-a spus ca in momentul acesta eu sunt si mostenitorul de drept al acestei matusi care nu a modificat actele dupa decesul debitorului contractului.
Mai exista in familie si alte rude cu acelasi grad ca si mine care nu stiu de existenta acestui contract si care sigur vor dori sa conteste. Aceata parte a familiei a izolat-o complet (impotriva vointei ei) in ultima vreme pe batrana de mine si familia mea si au incercat sa o convinga sa le faca lor acte dar batrana a refuzat pentru ca n-au avut o relatie prea buna de-a lungul vietii.
Credeti ca as putea avea castig de cauza in eventualitatea unui proces? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2019
George Chiriac, utilizator

Alte discuții în legătură

Am avut un unchi care a decedat recent și care a fost toată ... Luc7 Luc7 Am avut un unchi care a decedat recent și care a fost toată viața soțul mătușii mele (sora unică a tatălui meu) care a decedat în 2002. Unchiul nu a ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)
Rog urgent informatii despre succesiune/mostenire Corina Macovei Corina Macovei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1. Matusa mea (sora tatalui) a ramas vaduva din anul 2000.Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)