Buna ziua! Daca atac in instanta de contencios administrativ un certificat de incadrare in grad de handicap prin care s-a hotarat neincadrare, din motive de dusmanie si rea vointa, in caz ca atac hotararea de guvern si criteriile de incadrare in grad de handicap, despagubirile de la cine pot sa le solicit? de la consiliul judetean? sau pot chema si statul in garantie, in caz ca este o suma foarte mare?
Pe mine m au respins că protejează fapte de malpraxis și fapte de coruptie. Eu sunt de gr1 și nu mi au dat nici 3, au ascuns bolile. I am înregistrat și i am pus pe internet
Pe mine m au respins din dușmănie și pentru a ascunde fapte de malpraxis. Eu sunt de gr1 și nu mi au dat nici gr3. I am înregistrat și i am pus pe net.
hotararea pe baza caruia criteriile de handicap nu permit incadrarea persoanelor care nu au boala de la 26 de ani, nici de sunt in stare terminala. asa ceva este constitutional? Pentru mine oricum nu prea mai conteaza,mie imi scrie in acte ca am boala congenital, totusi mi-au respins pe motiv ca nu am documentatie medicala de la 26 de ani. e si o razbunare ca i-am facut plangeri penale la un colegde al lor care apoi a ajuns la inchisoare
In cazul meu presedintele de la comisia de evaluare a persoanelor cu handicap este medic si la comisia le la casa de pensii, ambele decizii mi le-au falsificat cu minciuni. ar trebui sa fiu pe o lista de transplant de plaman ,poate si de inima si ei incearca sa ma ucida.