avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... suma restanta desi nu am contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

suma restanta desi nu am contract

M-am mutat cu serviciul din Buzau in Iasi si stau cu chirie, fara contract, fara forme legale. Am sunat pe un anume Marius, care avea nr de tel pe afisul din scara blocului, am intrebat de servicii UPC, fara sa dau date personale si in cateva zile a venit un tip la adresa unde a instalat un echipament fara nici un fel de hartii, semnaturi, date, nimic. A gasit pe fiul meu minor acasa. Dupa nici doua saptamani a venit factura de platit. Aici a inceput toata treaba. Am sunat pe acest Marius, care a spus la inceput ca am doua luni gratis. M-am enervat si am cerut incetarea serviciului UPC. am scris si un email catre ei, in care am cerut sa vina sa-si ia echipamentul, revoltat ca in acest timp nu am primit nici un contract, nici o intelegere intre noi, nimic. Nu am achitat nimic, nu am fost la ei cu buletin, nimic...Sau rugat sa vin in sediul lor cu buletinul sa semnam contract, am refuzat. Din momentul ala serviciul a fost scos( am abonament la RCS de atunci), nu a venit nimeni sa ia echipamentul si dupa 7 luni, ma trezesc ca primesc somatie de la Cycle European, ca datorez 516lei si ca e posibil sa ma dea in judecata. Au atasat scrisorii gasite in cutia postala si o cesiune de create de la UPC catre ei.
Cum este posibil ca o firma ca CYCLE EUROPEAN SRL sa trimita o obligatie de plata de 516lei, acuzand o persoana de datorie catre UPC, daca acea persoana niciodata nu a semnat nici un contract, nici o intelegere, nu a achitat nimic, nu a fost vreodata in vreun sediu de UPC, si mai presus de tot, nu mai locuieste la adresa din judetul respectiv ? Mentionez ca nu imi cunosc serie/nr buletin, adresa reala din buletin, au doar numele meu si nr de tel.
As putea achita suma, nu e mare lucru, dar nu am semnat contract cu ei, nu au acordul meu sa-mi prelucreze datele cu caracter personal.
Urmaresc siteul portaljust sa vad daca imi fac proces si ma gandesc ca daca fac contestatie tot ma costa niste bani, cum as putea proceda ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2019
Costel21, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:33, 10 Iulie 2019
pai ar trebui sa ii intrebati pe ei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de prestari servicii cablu tv solicita plata factura dupa incheiere contract de furnizare servicii korra1 korra1 Buna seara, In urma cu 2 ani, mai exact luna ianuarie 2013 am reziliat contractul cu UPC Romania, furnizorul de cablu tv (contract initiat pe 23.11.2009). ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds, noutati ContSters164969 ContSters164969 ASTA E POVESTEA.... \"-in data de 10.08.2010, am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei RCS-RDS, care imi aducea la cunostinta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)