avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am contestat executarea silită și am câștigat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am contestat executarea silită și am câștigat procesul. Urmează să-mi recuperez cheltuielile, vă rog să mă îndrumați: care e procedura pe care trebuie s-o urmez?

Buna ziua,in urma unui proces de contestatie la executare silita,mi sa aprobat contestatia,sa anulat executarea si sa aprobat recuperarea cheltuielilor.
Dupa ce trec cele 30 zile ,am inteles ca ramane dedinitiva in cazul in care nu se face apel.
Daca puteti sa ma indrumati care este procedura de a mi recupera cheltuielile ulterior.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 12:02, 12 Iulie 2019
Procedura este cea obisnuita, il somati la plata pe parat si daca nu se conformeaza mergeti cu hotararea definitiva la executor sa il executati silit
Dacă nu consimt să plătească voluntar, va trebui să așteptați să vi se comunice hotărârea, o legalizați la instanță, apoi mergeți cu aceasta și o cerere de executare la un executor judecătoresc!
Multumesc frumos pt raspunsuri!
Daca hotararea poarta stampila de "conformcu originalul" si semnatura instantei, nu mai este nevoie de legalizare. In cazul in care nu platesc, mergeti direct la executor si formulati cerere de executare.
Cat timp trebuie sa astep legal ca sa imi achite cheltuielile? Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Încheiere incuviintare executare silita, nesemnata de presedinte/judecĂtor, ... JARR JARR ÎNCHEIERE INCUVIINTARE EXECUTARE SILITA, NESEMNATA DE PRESEDINTE/JUDECĂTOR, FĂRĂ NICI O STAMPILA A INSTANTEI ȘI SEMNATA DOAR DE GREFIER. Executorul ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare - se mai investeste cu formula executorie? cassy cassy va rog sa ma ajutati sa inteleg si sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez deaorece: azi verificand un dosar pe site Tribunalului mi-a aparut cu rosu in fata ... (vezi toată discuția)