avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... pfa si consilier juridic...merg impreuna?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

pfa si consilier juridic...merg impreuna?

Mai am o intrebare : eu am un pfa - "consultanta in afaceri si management "

( pe baza unei diplome de auditor intern in domeniul calitatii recunoscute cnfpa)...

pot pastra pfa-ul separat pentru partea de consultanta si audit intern pe iso 9001

daca ma incadrez ca si consilier juridic la firma la care lucrez ?
Cel mai recent răspuns: brendissima , utilizator 14:39, 4 Martie 2010
Binenteles ca puteti.
multumesc :)
Art. 10. Legea 514/2003 .

Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibila cu:
a) calitatea de avocat;
b) activitatile care lezeaza demnitatea si independenta profesiei de consilier juridic sau bunele moravuri;
c) orice alta profesie autorizata sau salarizata in tara sau in strainatate;
d) functia si activitatea de administrator sau lichidator in cadrul procedurilor de reorganizare si lichidare judiciara;
e) activitatea publicistica salarizata;
f) alte incompatibilitati prevazute de lege sau rezultate din conflict de interese, in conditiile legii.

....ce vrea sa spuna punctul - c)..... ????? :O
din cauza articolului respectiv eram si eu in dubii :(
a intalnit cineva un caz ?
Dl. Mihail a zis k e ok si are experienta :ok:
a intalnit cineva un caz?
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
ContSters114803, utilizator
chiar merg impreuna????

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate consilier juridic ankalaura85 ankalaura85 Este adevarat ca exista incompatibilitate intre a fi consilier juridic si pfa-agent marketing? (vezi toată discuția)
Consilierul juridic poate fi pfa? alina_cj alina_cj Buna ziua, Sunt consilier juridic si as vrea sa deschid o afacere agricola. Pot deveni PFA? (vezi toată discuția)
Consilier juridic - se accepta o alta profesie salarizata? Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, Ca si consilier juridic este permis sa ai o alta profesie salarizata? De exemplu sa lucrezi ca psiholog in paralel? (vezi toată discuția)