avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj vs pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj vs pfa

Persoana beneficiara de indemnizatie de somaj, daca intre timp infiinteaza Pfa va pierde indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:43, 4 Ianuarie 2010
1.Sa inteleg ca nu conteaza daca PF-ul a fost infiintat in timpul cand eram angajat ?

2. Am incheiat contractul de munca la sfarsitul lui Iunie. Indemnizatia de somaj se micsoreaza cu fiecare luna trecuta de la inchiderea contractului de munca pana depun dosarul?...
1. Nu conteaza cand ati devenit PFA.
2. Indemnizatia de somaj nu se micsoreaza dar o veti primi de la data depunerii dosarului la AJOFM (dar nu mai tarziu de 12 luni de la data concedierii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere somaj perioada determinata CELENAROM CELENAROM daca sunt in somaj si ma angajez cu contract de munca pe perioada determinata sa zicem 3 luni la o firma iar ulterior ma angajez la o alta firma tot pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca felli_d felli_d buna seara,sunt in somaj de circa 6 luni si astazi am fost contactat de catre o firma care in urma in urma interviului a acceptat sa colaboreze cu mine.Firma ... (vezi toată discuția)
Somaj catalin92 catalin92 as dori sa aflu ce acte imi trebuie pt intreruperea/inchiderea somajului si pana cand trebuie sa ma prezint cu ele (vezi toată discuția)