avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Are voie asociația de proprietari să afișeze un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume, prenume și număr apartament la intrarea în bloc?

Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume și prenume, număr apartament la intrarea în bloc? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Salcau loredana , utilizator 14:06, 21 Iulie 2019
Nu, nu are voie. Cum nici nu au voie sa plateasca datoriile. Sa le plateasca prostii. Protectia datelor le ofera escrocilor acest atu!
Ce este Asociația de proprietari? Asocierea tuturor proprietarilor dintr-un condominiu. Atunci daca eu proprietar din acel bloc nu fac reclamație ca persoana care am angajat-o (adică administratorul) imi afiseaza numele, nu vad unde este ilegalitatea. Nu imi afiseaza aceste date in afara imobilului unde locuiesc.

Salcau loredana
Sa ma iertati dar eu nu inteleg ce vreti sa spuneti. Care este ideea ?
Poate vreti sa reformulati mai pe intelesul meu ca sunt ...mai modest in analiza.
Corect!
"Ideea" este ca aceasta trambitata "protectia a datelor" a dat dintr-o normalitate intr-o tampenie. Creeaza doar probleme. Doar probleme. Tuturor! S bani aruncati in vant de la buget.

Alte discuții în legătură

Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. nu avem ... ili47 ili47 Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. Nu avem usa cu interfon , numai noaptea incuiam usa , Este obligatoriu afisarea in casa scârii de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari FUJYMOTO FUJYMOTO Am onoarea sa va salut . Daca imi permiteti am o intrebare care ma macina de 4 ani si va cer sprijin , pasii care trebuie sai urmez pentru rezolvare . ... (vezi toată discuția)
Afisarea cheltuielilor la bloc sneki sneki Buna ziua ! Asi dori sa stiu daca exista un cadru legal sau o cale de atac la afisarea cheltuieliror lunare la bloc. Mai precis eu nu imi doresc sa apara in ... (vezi toată discuția)