avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire Permis , intrebari 13 din 15
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire Permis , intrebari 13 din 15

Buna ziua ,
Mi-a fost retinut permisul pentru 90 zile pentru viteza si vroiam sa stiu in legatura cu examenul de 15 intrebari daca sunt obligat sa il dau , sau pot sa aleg sa nu il dau ?
Se poate da acest examen de mai multe ori ? si daca pentru cei care nu iau examenul acesta li se prelungeste cu inca 30 zile perioada de suspendare ? Este valabil doar pentru cei care sunt obligati sa dea examenul sau si pentru mine ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:18, 12 Iulie 2019
Nu sunteți obligat să-l dați, puteți să-l dați de mai multe ori până-l luați, vi se reduce pedeapsa la 30 dacă-l luați și va încadrați în condițiile art. 221 din HG1391 /2006 și vi se majorează cu 30 de zile dacă va înscrieți la examinare și nu va prezentați.
Deci dacă ma înscriu la examen și ma duc și pic examenul nu mi se adaugă 30 zile la sentința "? Mulțumesc

latka a scris:

Nu sunteți obligat să-l dați, puteți să-l dați de mai multe ori până-l luați, vi se reduce pedeapsa la 30 dacă-l luați și va încadrați în condițiile art. 221 din HG1391 /2006 și vi se majorează cu 30 de zile dacă va înscrieți la examinare și nu va prezentați.

Nu, doar ca faceti sanctiune intreaga, de 90 de zile.
Dar îl pot da din nou pana îl promovez bănuiesc?

latka a scris:

Nu, doar ca faceti sanctiune intreaga, de 90 de zile.

Da. Pina trec cele 90 de zile :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut - suspendare 90 de zile, posibilitati reducere suspendare udau_1966 udau_1966 recent am pierdut procesul cu politia romana pentru viteza si voi fi suspendat 90 zile.poate micsora comandantul politiei aceasta pedeapsa? cu mii de ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)