avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație executare silită
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație executare silită

Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:44, 13 Iulie 2019
Nu exista MODEL de contestație. Fiecare caz e particularizat.

Contestația la executare silită este o cerere de chemare în judecată, și trebuie motivată în fapt, și în drept.
Desigur.Va rog să mă ajutați cum sa formulez aceasta Cerere de chemare în judecată.Va mulțumesc.
Motivarea consta în faptul că sunt bani care deși au fost plătiți nu se regăsesc în graficul de rambursare înaintat către Judecătorie cât și faptul că în contractul de împrumut se prevede compensarea cu fondul social ,ceea ce de asemenea nu a fost făcut.
Dapix a scris:

Nu exista MODEL de contestație. Fiecare caz e particularizat.

Contestația la executare silită este o cerere de chemare în judecată, și trebuie motivată în fapt, și în drept.

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
Micheleplacido, utilizator
Daca nu va permiteți un avocat pt a-l angaja macar solicitați o consultație pt a va redacta contestația în funcție de circumstanțele spetei dvs.Astfel de solutii cu modele,sfaturi ciupite de pe la cunostinte nu va măresc sansele de reusita.Daca chiar aveti o situație financiară ce face imposibilă angajarea unui av situație ce trebuie dovedită puteti cere ajutor public judiciar .Asa cum nu va așteptați ca un mecanic auto sa va ajute fără bani sau un stomatolog, nu inteleg de unde exista aceasta percepție ca munca avocatului se poate face gratis .
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Bine spus.Cat costa o consultatie la dumneavoastra?
Se subintelege ca aceasta consultatie solicitata de mine este contracost,aviz celor care sunt preocupati sa ma atace ,in loc sa trimita nr de cont in care sa virez banii si sa incepem colaborarea.Ca doar se stie ca fiecare are cheltuieli.

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata ... Ana90211 Ana90211 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a fostului angajatorului?am nevoie pentru dosarul pentru tribunal pentru ca am făcut ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi dati cateva sfaturi!...sunt disperat! cata_johnnny cata_johnnny Buna ziua, In urma cu ceva timp am lucrat la o firma unde aveam ca functie \"director adjunct magazin\", iar in contractul meu individual de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)
Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)