avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi dati cateva sfaturi!...sunt disperat!

Buna ziua,
In urma cu ceva timp am lucrat la o firma unde aveam ca functie "director adjunct magazin", iar in contractul meu individual de munca scrie ca raspund de gestiunea magazinului.La interviu am stabilit cu angajatorul ca nu preiau gestiunea pana nu se face un inventar, insa nu am facut aceasta intelegere in scris.AM lucrat acolo doar o luna si jumatate.Dupa ce am demisionat, m-am trezit acasa cu citatie ca sunt chemat in judecata.Motivul: au facut inventar la ceva timp dupa plecarea mea si au scos un minus de 200 de milioane. Si vor ca eu si alti colegi sa platim acest minus. EU in afara de contractul individual de munca si un contract din garantie din care reiese ca mi se opreste lunar o garantie de 10% din salariu nu am semnat nimic.Deci nu am semnat nicieri ca preiau gestiunea magazinului de la 0 sau ceva de genul.Pe procesul verbal de inventariere facut la inventarul cu minusul in partea dreapta jos sunt trecuti gestionarii iar eu nu sunt trecut acolo tocmai pentru ca stabilisem ca nu raspund de gestiune decat dupa un inventar. Ajutati-ma sa fac intampiarea si spuneti-mi va rog mult ce credeti...pot pierde acest proces?...Mentionez ca nu sunt singurul care am fost chemat in judecata,suntem 4 colegi.Va implor sa ma ajutati pentru ca pe data de 28 mai este procesul. multumesc si astept raspunsul cu deosebit interes!
Cel mai recent răspuns: cata_johnnny , utilizator 19:52, 18 Mai 2010
Buna ziua !
Pentru siguranta dvs. ar fi bine sa va angajati aparator . Raportat la cele prezentate de dvs. , atata timp cat nu ati luat in gestiune nimic nu vi se poate imputa nimic . In legatura cu ceilalti 4 colegi care au semnat ... ramane ca aparatorul ales sa-i sfatuiasca in functie de documentele existente ...
adrianmarin a scris:

Buna ziua !
Pentru siguranta dvs. ar fi bine sa va angajati aparator . Raportat la cele prezentate de dvs. , atata timp cat nu ati luat in gestiune nimic nu vi se poate imputa nimic . In legatura cu ceilalti 4 colegi care au semnat ... ramane ca aparatorul ales sa-i sfatuiasca in functie de documentele existente ...

poate se gaseste cineva sa ma ajute sa-mi fac intampinarea.bineinteles contracost. de reprezentat nu cred ca este foarte greu si cred ca ma pot reprezenta singur macar la primele infatisari. problema mea cea mai mare este ca cel tarziu cu 5 zile inainte trebuie sa depun intampinarea. nici macar nu stiu cum se depune...daca trebuie sa o depun personal sau sa o trimit prin posta.
colegul meu are dreptate, cauza este ceva mai complexa si aveti nevoie de un aparator. incercati sa contactati un avocat care, in functie de declaratiile dv si a actiunii formulate de angajator, poate decide calea care trebuie urmata.
ideea e ca ei cer ca eu sa platesc 2500 de lei. daca imi iau un avocat cred ca ajung tot acolo cu banii..nu mai iau in calcul varianta in care pierd procesul.decat sa stau sa ma complic mai bine le dau banii astia....dar vroiam sa ma ajutati sa fac intampinarea....ca din cate stiu este foarte importanta. si as vrea sa stiu daca intampinarea trebuie predata personal...eu sunt din bucuresti si problema e ca procesul este la tribunalul din ploiesti.
Nu renunţaţi la angajarea unui avocat. Atunci când veţi câştiga procesul veţi primi înapoi cheltuielile ede judecată.
Ce poate sti avocatul în cazul unui proces nu puteţi sti d-voastră oricât de simplă aţi considera speţa.

Alte discuții în legătură

Caut pe cineva care sa ma ajute sa fac o intampinare...bineinteles contra cost cata_johnnny cata_johnnny am nevoie sa fac o intampinare pentru un proces care este vineri 28 mai .... caut pe cineva care sa ma ajute...bineinteles ca platesc! ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. ce sanse sunt de a castiga procesul? creata78 creata78 Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar ... (vezi toată discuția)