avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cat timp intrerupe prescriptia un titlu executoriu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cat timp intrerupe prescriptia un titlu executoriu emis de primarie?

Prescripţia este întreruptă prin punerea în întârziere a celui în folosul căruia curge prescripţia numai dacă aceasta este urmată de chemarea lui în judecată în termen de 6 luni de la data punerii în întârziere.

Se aplica si in cazul unui titlu executoriu emis de primarie daca nu a fost inceputa executarea(poprire pe conturi/salariu etc.)?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariusstoican , utilizator 15:13, 15 Iulie 2019
Cu ce va ajuta acest raspuns ?
Daca ce aveti e titlu executoriu, nu e vb de o punere in intarziere, veti putea fi executat silit fara sa mai fiti chemat in judecata
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
gi-jane2, moderator
Vreau sa fac contestatie la executare pentru sumele prescrise. Prin urmare raspunsul/raspunsurile la intrebare ma vor ajuta foarte mult intrucat este vorba de emiterea a mai multor titluri executorii in decursul a 2 ani.
de cand dateaza datoria de vreti sa depuneti contestatie la executare ?
Nu stiu exact anul, prin aproximatie datoria la casa este de cel putin 15 ani, iar la terenul arabil de vreo 8 ani. Amandoua sunt pe acelasi rol la primarie.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
mariusstoican, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)
Perimare titlu executoriu flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, in septembrie 2015 am primit titlu executoriu, dar nu s-a actionat in nici un fel pe un credit neplatit din 2010. Nu am reusit sa fac ... (vezi toată discuția)