avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate note trecute in carnet de unul dintre elevi cu acordul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

note trecute in carnet de unul dintre elevi cu acordul invatatorului

Buna ziua, fetita mea a terminat anul acesta clasa a 4 a. In cei 5 ani de scoala am avut f multe conflicte cu doamna invatatoare. Ca sa scurtez, calificativele pe semestrul al doilea clasa a 4 a au fost trecute in carnetul de note de catre unul dintre colegii fetitei mele si nu de d-na invatatoare asa cum ar fi trebuit. Intrebarea mea: este legal acest lucru si ce risca d.na invatatoare la o eventuala reclamatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elisay_99 , utilizator 16:12, 15 Iulie 2019
Nu este prea ortodox, dar daca invatatoarea a semnat in dreptul calificativelor scrise de mana unui elev, nu par a fi probleme.
O atentionare prin directorul scolii pe care sa-l instiintati oficial (in scris, cu nr. de inregistrare/ data) ar putea fi o solutie corecta. Daca se va pune in discutia consililului profesoral, cazul poate fi discutat si invatatoarea poate primi o sanctiune conform mentiunilor din ROI al scolii.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea scaderii notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in ... (vezi toată discuția)
Minor jignit Doina55 Doina55 Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac Lidia trify Lidia trify Buna ziua Sunt eleva in clasa a Xii-a , am 18 ani Dimineata aceasta eram imbracata intr.un tricou lung despicat in parti Iar o doamna profesoara sa luat ... (vezi toată discuția)