Buna ziua, fetita mea a terminat anul acesta clasa a 4 a. In cei 5 ani de scoala am avut f multe conflicte cu doamna invatatoare. Ca sa scurtez, calificativele pe semestrul al doilea clasa a 4 a au fost trecute in carnetul de note de catre unul dintre colegii fetitei mele si nu de d-na invatatoare asa cum ar fi trebuit. Intrebarea mea: este legal acest lucru si ce risca d.na invatatoare la o eventuala reclamatie? Multumesc!
Nu este prea ortodox, dar daca invatatoarea a semnat in dreptul calificativelor scrise de mana unui elev, nu par a fi probleme.
O atentionare prin directorul scolii pe care sa-l instiintati oficial (in scris, cu nr. de inregistrare/ data) ar putea fi o solutie corecta. Daca se va pune in discutia consililului profesoral, cazul poate fi discutat si invatatoarea poate primi o sanctiune conform mentiunilor din ROI al scolii.
Minor jignit
Doina55
Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)