avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CONTESTAREA SCADERII NOTEI LA PURTARE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CONTESTAREA SCADERII NOTEI LA PURTARE

La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in care am solicitat o copie a PV incheiat in urma sedintei Consiliului Profesoral din care sa reiasa motivele pentru care i s-a scazut nota la purtare. Mentionez ca fiica mea nu are abateri disciplinare, este un elev de premiul I si cu multe rezultate la olimpiade si concursuri extrascolare. In plus niciodata nu am primit nici o instiintare din partea dirigintelui precum ca fiica mea ar avea abateri disciplinare. Dupa 45 zile am primit raspunsul de la scoala :" D-na.... a propus nota 7 pentru ca eleva a inregistrat profesorii si a postat filmuletul pe youtube si a reclamat la minister . " Prima acuzatie este total neadevarata si nici nu poate fi sustinuta de d-na profesoara in cauza. A doua acuzatie se refera la reclamatia pe care fiica mea a trimis-o la minister in legatura cu neregulile observate de ea la organizarea unei probe de la o olimpiada. In reclamatie, fiica mea nu a contestat capacitatea nici unui profesor sau elev implicat ci numai vicii de organizare. Am contestat masura la ISJ si am fost instiintata ca numai unitatea scolara la care copilul este elev poate rezolva situatia.Intrebarea mea este : Atunci cand faci o reclamatie la un for superior, reclamatie pe care o semnezi , este normal sa fi tratat ca un delicvent ? Ce se poate face mai departe , pentru ca eu ca parinte nu pot accepta aceasta situatie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:09, 31 Iulie 2011
Greu de spus unde se afla adevarul... Sigur nu gasim inregistrarea pe youtube ?
Da, plangerile se solutioneaza de scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)
Nota scazuta la purtare auricavelcu auricavelcu Vă rog să-mi spuneți dacă este corect și moral ca un părinte să afle nota la purtare a copilului în ultima zi de școală a semestrului 1? (vezi toată discuția)