avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil/ concediu neplatit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil/ concediu neplatit

Buna ziua , momentan sunt in concediu crestere copil si am inteles ca este obligatoriu sa ma intorc la servici cu o luna mai repede pana sa implineasca copilul 2 ani daca tatal nu isi ia luna..(nu inteleg de ce).. Intrebarea este daca pot sa stau de la servici in concediu neplatit 1 an de zile sa pot sa mai stau cu copilul fiindca o cere situatia. Sau cum as putea face sa stau cu copilul acasa . Se poate cumva prin lege ca mama care trece prin divort sa obtin la firma unde lucrez un program de 4 ore? Sau daca obtin sa spunem concediu neplatit 1 an de zile la firma fara sa pierd serviciul pot sa ma angajez part time in alta parte? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 2 August 2019
Perfect de acord cu ceea ce vi s-a spus ... insa solutia este sa depuneti cererea din timp (inainte de terminarea CCC), astfel incat sa stiti cum stau lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil RuxiBataga RuxiBataga Bună! Fetița mea împlinește 2 ani la data de 30 noiembrie 2019, eu fiind însărcinată cu al doilea copil, urmând să nasc la începutul lunii ... (vezi toată discuția)
Informatie intoarcere la serviciu din concediu de cresterea copilului adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb eu cand ar trebui sa ma intorc la serviciu daca in data de 11 septembrie 2013 am nascut-o pe fetita mea si precizez ca sotul meu ... (vezi toată discuția)
Tatii, obligati sa stea o luna in ccc adela05 adela05 Inteleg ca tatii sunt obligati sa stea o luna in CCC. Aceast lucru este obligatoriu la ambele variante de concediu ( atat 1 an, cat si 2 ani)? Ne alegem noi ... (vezi toată discuția)