avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ordonanta 68/2008
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ordonanta 68/2008

As dori conform ordonantei 68/2008 sa cumpar un spatiu intr-un dispensar medical dintr-o comuna; acest dispensar beneficiaza de 2 spatii, unul pentru medicul de familie si unul pentru stomatologie, acesta din urma fiind cel care ma intereseaza. Momentan spatiul de care sunt interesata nu functioneaza ca si cabinet stomatologic, el fiind concesionat de primaria locala catre o doamna doctor stomatolog dar care a renuntat la cabinet si nu este interesata de spatiu. M-am interesat la primarie data licitatiei de vanzare a spatiului dar secretara mi-a spus ca nu pot participa la licitatie decat persoanele care detin in mod legal acest spatiu#-o. Stiu ca asa este prevazut in lege, dar daca acel spatiu n-a interesat persoana in cauza si nu este folosit ca spatiu pentru cabinet stomatologic de 2 ani nu exista o cale legala de a participa si eu la licitatie:((? Mentionez ca a mai fost o licitatie la care a participat doar medicul de familie care a solicitat un alt evaluator, iar acum este cea de-a doua licitatie.
Va multumesc anticipat pentru raspuns:sorry:

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu din dispensar uman kokon kokon Buna ziua! Am o intrebare: care este procedura legala in cazul in care o persoana fizica doreste sa inchirieze o incapere din incinta dispensarului uman ... (vezi toată discuția)
Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară. Valentin Chirilă Valentin Chirilă Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o speță în care nu găsesc rezolvare. Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară, într-un dispensar ... (vezi toată discuția)