avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Autorizare asociatie pentru transport sanitar ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Autorizare asociatie pentru transport sanitar neasistat conf OMS 1519/2009

Buna ziua,
Avand in vedere prevederile OMS 1519/2009, asociatiile infiintate conform OG 26/2000 pot fi autorizate, de catre Directiile de sanatate judetene, ca furnizori privati de servicii de transport medical asistat si/sau transport sanitar neasistat sau este necesar sa se infiinteze ca societati comerciale in baza legii 31/1990 care furnizeaza acest timp de servicii ( art. 2 alin (1) lit. e din Anexa 1, Norme metodologice, din OMS 1519/2009)?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte necesare autorizare caen 8511 si 8512 clinica medicala buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un necesar de acte pentru autorizarea unei clinici medicale CAEN 8511 si 8512.
va multumesc! (vezi toată discuția)
Asociatie aviatie sportiva Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Se doreste infiintarea unei asociatii de aviatie. Care este forma cea mai buna si cea mai transparenta? Prin aceasta asociatie se doreste ... (vezi toată discuția)
Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)