avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie semestriala ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie semestriala ONG

Buna ziua, as dori sa stiu daca orice ONG este obligat sa depuna la semestru declaratia de venituri ci cheltuieli si unde se depune. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: doichitahorescu , utilizator 11:39, 26 Iulie 2019
ONG depun anual D101, indiferent daca desfasoara sau nu activitati economice. Nu trebuie sa depuna la ANAF nicio declaratie la semestru legat de venituri si cheltuieli.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 101 pentru sindicat doichitahorescu doichitahorescu Buna seara, Stie cineva sa ma lamureasca cum se completeaza declaratia 101 pentru ONG fara activitate economica? Ex un sindicat.Pentru prima oara in anul ... (vezi toată discuția)
In cazul unei asociatii non profit/fundatii.... jewelled jewelled ..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014? Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate ong luiza78 luiza78 Buna ziua, In cazul unui ONG cu venituri provenite doar din donatii este necesara plata vreunui impozit? Daca da, exista vreun nivel al veniturilor de la ... (vezi toată discuția)