avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decondare CNAS nastere sistem privat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decondare CNAS nastere sistem privat

Buna ziua, sunt asigurata CNAS si doresc sa inchei un contract ptr nastere intr-o cinica privata ( Sanador sau Medlife). Urmeaza sa efectuez o cezariana ( nu la cerere ci la recomandarea dr.) si clinicile mi-au spus ca ptr a deconta o parte din cheltuieli cu Casa, medicul care-mi va efectua operatia trebuie sa aiba contract cu Casa, insa nu are. si personal nu vad legatura cu calitatea mea de asigurat si platitor de taxe. Doresc sa primesc lamuriri via a vis de cele comunicare mai sus si de asemenea Legea unde este stipulat conditiile de acordare a decotarilor ptr sistemul privat a asiguratilor.
Am mai citit ceva evazit pe net, ca o procedura ce acum cativa ani, era de ajuns doar bilet de trimitere de la medicul de fam pe care-l prezentai la clinica . va rog sa ma lamuriti daca aveti idee. multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2019
andra721, utilizator

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Operatie cezariana - nedespagubita de asigurator B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Angajatorul meu (Vdf) are incheiat cu asiguratorul \\"Grli\\" un contract pe baza caruia anumite evenimente medicale sunt asigurate si ... (vezi toată discuția)
Cnas claudiabc claudiabc As avea o ontrebare . Unde as putea sa vizualizez lista cu analizele medicale decontate de CNAS si care sunt criteriile de acordare. Am observat ca lista de ... (vezi toată discuția)