avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se inregistreaza - la judecatorie ? - noul statut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se inregistreaza - la judecatorie ? - noul statut al asociatiei de proprietari ?

La deschiderea contului asociatiei la BCR ( mutarea lui de la CEC Bank) a fost solicitat noul statut al asociatiei.
Am facut adunare generala, in care cei prezenti au semnat acordul nominal si s-a hotarat ca celor ce au lipsit sa li se aduca la cunostinta - de fapt acest nou statut a fost afisat si la avizierul asociatiei - urmand a semna ulterior acest acord.
Pana acum totul a fost OK.
La depunerea acestui document la baca, aceasta a solicitat inregistrarea lui la judecatoria sectorului, sugerand ca acest lucru se poate face si online.
Mentionez ca asociatia a fost infiintata in 1999 si a dobandit personalitate juridica conform OUG 44/1998, prin inregistrarea la Administratia Finantelor Publice sector 2 sub B-11/11.11.1999.
mai este necesara inregistrarea acestui act, si daca da unde ?

Cu stima,
Administrator
As. Prop. Bl. 1 TITAN

Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 11:27, 1 Decembrie 2019
Buna ziua,

Si pe mine m-ar interesa daca ati inregistrat noul statul la Judecatoria de sector si cum se procedeaza?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua asociatia de proprietari a depus in luna noiembrie ... eugarizan eugarizan Buna ziua Asociatia de proprietari a depus in luna noiembrie 2022 pentru actualizare la judecatorie in conformitate cu noua lege , 196/2018 De la ... (vezi toată discuția)
Înscriere în asociatia de proprietari raluque11 raluque11 Buna ziua Am mostenit jumatate din apartament dupa decesul tatalui meu si vreau sa ma inscriu si in Asociatia de Proprietari. Pe langa cererea de adeziune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua de putin timp sunt presedintele unei asociatii de proprietari, ... CatalinTudorache CatalinTudorache Buna ziua De putin timp sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari, Asociatie care functioneaza in baza legii 196/2018. Am o neclaritate in ceea ce ... (vezi toată discuția)