Buna ziua, am o situatie pe cat de amuzanta...pe atat de deranjanta. Locuiesc la parterul unui bloc si de cateva luni de zile am neplacerea sa gasesc biciclete, carucioare pentru copii, carucioare de cumparaturi si alte mijloace de transport puse in fata usi apartamentului meu , unele chiar legate cu lant de caloriferul alaturat usi mele .... Incep sa ma satur de mutatul bicicletelor, carucioarelor etc de fiecare data cand vreau sa intru in apartamentul meu. ( Odata sa intamplat sa nu pot iesi din apartament din cauza unei biciclete legate cu lant de calorife, stiu suna amuzant dar credeti-ma este enervant ) Intrebarea mea este ce masuri pot lua? asociatia nu ma baga in seama ...vecini nici atat ca ei au vechime in bloc cica si eu find mai tanar si proaspat mutat din punctul lor de vedere trebuie sa ma acomodez ca asai la bloc . Exista vreo suprafata din casa scarii care este aferent apartamentului meu ? sau totul este comun drept urmare fiecare isi poate pune absolut orice in fata usi mele fara sa pot face nimic. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
gigiz
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu le-as raspunde pe masura.
As strange toate acele obiecte intr-un colt asa incat sa deranjeze cat mai putin si le-as lega eu cu un lant si lacat pe toate la un loc. Sa vina fratii sa-mi ceara cheia pe care intre timp am pierdut-o.
Sau as lega fiecare obiect de usa proprietarilor acelor obiecte asa incat sa se chinuie daca vor sa iasa din apartament.
Pe cai amiabile sunt convins ca nu rezolvati problema.
Cine are nesimtirea sa lege toate fiarele la usa dvs. nu are atata minte sa inteleaga de vorba buna.
Totusi, inaite de asta as incerca sa-i avertizez.
Adica, " sa nu zici ca nu ti-am spus"
P.S. - da, acolo este spatiu comun dar nu pentru parcare sau centru de colectare fiare vechi.