Am un copil de 3 ani,sotul vrea sa divorteze,el e mai mult plecat in afara...Eu momentan is in somaj,daca vreau custodie comună, pot tine copilul la mn desi nu am situație financiară buna,as vrea sa ma angajez luna viitoare sau cel tz pana in septembrie,ar putea sa imi refuze să îmi dea copilul,ca nici tatăl nu ar avea cum să aibe grija de el ca el e in afara
Abia maine am merge sa depunem actele,poate el crede că gata in aceeasi zi se termina...el peste 2 săpt ar vrea sa plece inapoi din tara,nu cred ca s-a interesat cat durează si daca trebuie sa fie si el prezent,dar in instanta cam cat ar dura?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeti la un avocat atunci sa va redacteze cererea pt un divort prin acord, sa faca contract de reprezentare in instanta si sa dea dovezi ca munceste in strainatate si de aia nu se poate prezenta. Aveti sanse sa se termine f repede asa, nu stiu cat de repede ca dureazqa pana va da termen de cand depuneti dosarul.
la notar nu aveti sanse decat daca depuneti acum adosarul impreuna si reuseste sa vina inapoi pt o zi cand veti fi chemati peste o luna.