avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica la Întreprinderea familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica la Întreprinderea familiala

Întreprinderea familiala are 2 asociați. Cum se depune declaratia unica.Precizeu ca este infiintata în 2018,cultura cerealelor,are f putina activitate (puține încasări și plati).As avea nevoie la intocmirea declaratiei unice
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:15, 31 Iulie 2019
Trebuie o declarație unica pt fiecare asociat?
Da, trebuie sa depuneti declaratia unica pentru fiecare membru care a semnat la infiintare acordul de constituire a intreprinderii familiale.
Dar mai intai, pana la 15 februarie 2019. trebuia sa fi depus la ANAF declaratia 204 - Declaratie anuala de venit pentru asocieri fara personalitate juridica in care treceati veniturile impartite conform procentelor din acordul de constituire a intreprinderii familiale.
Acum depuneti astazi ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuție pensie emiliano zapata emiliano zapata Bună ziua,aș dori să știu dacă contribuția la pensie de 25% este obligatorie s-au opțională pentru cineva care lucrează într-o Întreprindere ... (vezi toată discuția)
Procente participare in intreprindere familiala cotmro cotmro in cadrul unei intreprinderi familiale cu 2 asociati, care sunt procentele limita pentru fiecare dintre asociati ? Se poate ca unul din asociati sa aiba 100% ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza declaratia unica? podina terezia podina terezia CUM SE COMPLECTEAZA CORECT DECLARATIA UNICA PENTRU O INTREPRINDERE FAMILIALA ? (vezi toată discuția)