avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proiect: Cultivarea și vânzarea canabisului să fie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proiect: Cultivarea și vânzarea canabisului să fie legale în România, însă numai în scop medicinal

Buna ziua
Am citit articolul scris de dna Andreea Vrabie, in legatura cu "Legalizarea canabisului in Romania in scopuri medicinale" (www.avocatnet.ro/articol_516... .
Sunt putin derutat, intrebarea mea este:
Este Cannabisul medicinal legal,sau nu ?
Cel mai recent răspuns: SimonG. , utilizator 23:22, 30 Iulie 2019
Răspunsul îl sustrageți din însuși articolul menționat, în cuprinsul căruia se arată clar că " Proiectul legislativ NU se aplică ÎNCĂ.Pentru a intra în vigoare, trebuie adoptat de Parlament, promulgat prin decret prezidențial și publicat în Monitorul Oficial."
Am citit mai multe articole, și tocmai din cauza aceasta sunt derutat, dacă va uitați în Wikipedia de exemplu, acolo scrie ca Cannabisul este legalizat încă din anul 2013 în România
Dacă va luați doua minute, și citiți acest articol, o sa va dați seama cu exactitate ce vreau sa spun. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea canabisului Dingo25 Dingo25 Din cate am inteles in lunile viitoare se va discuta un proiect de lege care prevede legalizarea utilizarii canabisului in asa numitele \"Coffee shop\". Si in ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil, vicii de procedurã la promulgare? edina edina Societatea Romana pentru Drepturile Omului demareaza procedurile pentru anularea in contencios administrativ a Decretului Presedintelui Romaniei nr. 518 din 01 ... (vezi toată discuția)
Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)