avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbarea numelui in carte msinii si pe talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbarea numelui in carte msinii si pe talon

Buna seara! As vre sa stu daca mi-am schimbat numele in urma divortului trebuie neaparat sa schimb si numele pe crtele masinii si pe talon?, Carui serviciu trebuie sa ma adresez si ce acte imi trebuie si ce costuri sunt? Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui in cartea masinii Alina Pitesteanu Alina Pitesteanu Buna seara. In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am un autoturism din timpul căsătoriei, am divorțat ... Corinush0 Corinush0 Bună seara. Am un autoturism din timpul căsătoriei, am divorțat și am revenit la numele meu dinainte de căsătorie. Am hotărât împreună cu fostul ... (vezi toată discuția)