avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Telemunca - obligativitatea suportarii cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Telemunca - obligativitatea suportarii cheltuielilor cu activitatea in regim de telemunca

Ref cheltuieli privind activitatea de telemunca. Avand in vedere reglementarea activitatii de telemunca, angajatorul decide sa acorde 10 lei net pentru a suporta cheltuielile aferente activitatii in regim de telemunca (art 5. 2.j Legea 81/2018). Aceasta suma de 10 lei este purtatoare de contributii sociale si impozit pe venit? sau cum poate fi incadrata de catre angajator aceasta cheltuiala?
Ultima modificare: Joi, 1 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

4 zile telemunca buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 4 ZILE TELEMUNCA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari referitoare la Legea 241/2023 1. Parintii care au copil de 11 ani impliniti au ... (vezi toată discuția)
Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Contract tele-munca inregistrat in romania pentru lucru de la domiciliu in strainatate CV_user CV_user Buna ziua, As dori sa stiu, in primul rand, daca este posibil un contract de munca de la domiciliu sau tele-munca in IT/informatica, iar angajatul sa ... (vezi toată discuția)