avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Convenția civilă
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Convenția civilă

Buna ziua mă numesc iakob simina. În 1992 am lucrat la o firmă cu convenție civilă din cite stiu a fost înregistrată la forțele de munca si din cîte știu să si platit după după ea va intreb unde as putea sa regăsesc inregistrate aceste convenții pentru vechime în munca

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu daca e considerata vechime in munca crismaru crismaru Am avut un SRL iar eu am fost administrator, sotia mea a lucrat cu conventie civila si eu la fel si am platit toate taxele la stat in perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu, daca am lucrat o perioada de sase ... unni unni Buna ziua! as dori sa stiu, daca am lucrat o perioada de sase luni de proba in anul 1992 aceasta perioada nu trebuia inscrisa in cartea de munca? Eu am ramas ... (vezi toată discuția)
Vechime lipsa sandu5 sandu5 nu se regasesc 2 ani de vechime pe care i am lucratin 1992 la o firma ca sofer,la firma am fost si nu au nimic ,iar de la ITM ma trimit la firma,ce sa fac? (vezi toată discuția)