Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Company Advising, utilizator
 Company Advising, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Reta60	                   

Bună ziua! Domnilor avocați vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Cumnatul meu are o garsonieră și i.a făcut act de vânzare cumpărare cu clauză de ... (vezi toată discuția)
	                    Reta60	                   

Bună ziua! Domnilor avocați vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Cumnatul meu are o garsonieră și i.a făcut act de vânzare cumpărare cu clauză de ... (vezi toată discuția)

geolen	                   

Buna dimineata, 
Am rugamintea sa ma luminati in situatia urmatoare:
Familie cu:
-Sot A, pensionar, varsta a treia, proprietar al apartamentului in care ... (vezi toată discuția)
	                    geolen	                   

Buna dimineata, 
Am rugamintea sa ma luminati in situatia urmatoare:
Familie cu:
-Sot A, pensionar, varsta a treia, proprietar al apartamentului in care ... (vezi toată discuția)

MyEmy	                   

La data decesului ei, matusa mea era divortata, nu a avut copii si garsoniera in care locuia era proprietatea ei, fiind cumparata de ea cand era deja ... (vezi toată discuția)
	                    MyEmy	                   

La data decesului ei, matusa mea era divortata, nu a avut copii si garsoniera in care locuia era proprietatea ei, fiind cumparata de ea cand era deja ... (vezi toată discuția)