avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Titlu de calatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Titlu de calatorie

Buna ziua. A-si putea sa ii fac doar eu copilului titlu de călătorie pt a putea pleca in romania. Tatăl copilului nu este de acord ca eu sa plec in romania insa eu vreau sa plec, dar pașaportul este rupt ...
Nu puteti face titlu de calatorie fara acordul tatalui cum nu puteti sa ii faceti nici pasaport.. Va trebui sa va judecati, fie aic de acolo, fie acolo. Contactati acolo un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din uk în românia Andra A Andra A Se prezintă următoarea problemă, copilul meu este pe numele tatălui, noi locuim în Anglia și din cauza problemelor nenumărate aș vrea să plec cu ... (vezi toată discuția)
Tatal la inchisoare, nu vrea sa semneze pentru iesirea din spania cu copilul Monyq Monyq Buna ziua. Sunt in Spania, am o fetita de 1 an si 2 luni nascuta aicea si este pe numele tatalui. Tatal copilului este tot roman, m-a batut si amenintat de mai ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie minori Magdolna25 Magdolna25 Buna ziua, doresc titlu de calatorie minor, deoarece pt pasaport trebuie programare ( iar momentan se fac peste doua luni programari si poate dura inca una, ... (vezi toată discuția)