avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconventionala

Am deschis proces in baza art.72 pentru atingerea demnitati cu plata de daune morale iar paratul a depus cerere reconventionala pe motivele din cerea mea .Eu am dovezi iar paratul spune ca nu mai are dovezi ca le-a sters.Intrebarea mea este Instanta va lua in considerare ca paratul nu poate dovedi si ca cele afirmate de persoana lui sunt neadevarate si sunt inverse tot cea ce a facut paratul spune ca am facut eu iar eu am dovezi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza probelor ce urmează să fie administrate instanta poate dispune admiterea acțiunii dvs și respingerea pretențiilor părții adverse daca nu sunt dovedite..Exista bineinteles varianta ca instanta sa respinga ambele actiuni.Eu pot sa spun ca pt acest sfat imi datorati 10000 euro dar pretențiile mele trebuiesc dovedite pt a avea succes intr-un proces.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in cadrul cererii reconventionale ... Lumyna Lumyna Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in cadrul cererii reconventionale pot cere pe langa acces la documentele asociatiei de proprietari care nu mi-au fost date ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false-ce pot face? dienusa dienusa daca reclamantul intr-un proces civil depune o notificare ca am instrainat recent un teren de pe un TP(bineinteles fara sa depuna dovada)lucru total ... (vezi toată discuția)
Jignirile de pe facebook, sanctionate sau nu? marius372000 marius372000 in cazul in care pe facebook mi-au fost adresate cuvinte urate sau lucruri neadevarate ce aduc atingere profesiei mele, exista vreun mod de sanctionare ... (vezi toată discuția)