avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere indemnizatie crestere copil

Buna ziua!puteti,va rog,sa imi spuneti,la cat timp dupa terminarea prenatalului trebuie bagate actele pentru indemnizatie pentru crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Andrada Balc , utilizator 16:39, 5 August 2019
Buna ziua,
Nu exista un termen anume dar daca depuneti actele in 60 de zile de la terminarea postnatalului* o sa primiti indemnizatia de la sfarsitul acestuia.
Daca nu...o sa primiti indemnizatia de la data depuneri
Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

Daca depuneti dosarul in termenul mai sus mentionat, veti primi indemnizatia pentru CCC incepoand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza concediul respectiv.

Daca depuneti dosarul peste termenul mai sus mentionat, veti primi indemnizatia pentru CCC incepand cudata depunerii dosarului.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De câte zile de concediu pot beneficia Maadalina Maadalina Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut la 4o de saptamani și 3 zile ,de acum încolo de cate ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Loretica Loretica Buna ziua,am și eu o nelămurire referitoare la indemnizația,voi naște pe 10 februarie,eu pe 1 februarie trebuie să merg la Dr de familie sa mi de a ... (vezi toată discuția)