avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata cercetare penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata cercetare penala

Buna ziua
De doi ani si jumatate am permisul de conducere suspendat pe motiv de conducere sub influenta alcoolului , precizez ca nu am fost gasit la volan ci doar legam o chinga sa ridic masina pe platforma ea fiind in afara carosabilului , persoana care a condus a fost in termen de 24 ore sa isi declare accidentul daca se poate numi asa nefiind implicate alte masini sau victime ci doar o iesire in decor la doua dimineata , nu am fost crezut ca nu am condus eu si de doi ani si jumatate nu am permis nici dovada si nici nu am fost inca trimis in tribunal sa ma apar , este normal sa dureze atat cercetarea mea penala , ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:39, 5 August 2019
Nu exista un termen stabilit in CpP pentru termen de finalizare a unei cercetari penale.
Politia trebuia sa mentioneze in PV de cercetare cum ati fost gasit si faptul ca ati declarat/ cand ati declarat evenimentul rutier. Dvs. puteati verifica ce a scris politistul inainte de a semna PV.
Puteti depune o nota scrisa la parchet, in atentia prim-procuror si sa solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal circulatie, refuz de probe biologice mariusdav mariusdav in luna martie 2009, s-a intocmit dosar de cercetare penala, pe numele meu, pentru refuz de probe biologice, fara a conduce acel autoturism. Nici pana in ziua ... (vezi toată discuția)
Posibila ridicare abuziva permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata. La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a conduce cipb cipb Buna ziua. In 2009 mi s-a intocmit dosar penal. Abia dupa 2 ani am ajuns la procuror pentru a vedea care sunt acuzatiile: 1)Sfidarea organelor de politie si 2) ... (vezi toată discuția)