Problemă complicată cu paternitatea din acte a fiului meu, nerecunoscut de tata: pot obține custodia exclusivă dacă tatăl a dat o declarație notarială că e de acord?
Buna seara.
Asi dori sa stiu ce trebuie sa fac sa obtin tutela exclusiva pentru fiul meu.
Eu nu locuiesc in Romania, de cativa ani am plecat in italia.
Fiul meu nu a fost recunoscut de Tata.
Am depus DOSARUL in Romania, si cum nu am venituri am solicitat avocat din oficiu.
La dosar am depus actele ce le avean,precum si o declaratie de la tata precum este de acord ca tutela sa imi fie acordata mie,chiar daca el nu la recunoscut ca si fiu.
Acum am primit o instintare prin care ma informeaza de data la care va avea loc procesu si solicitarea de.a face o declaratie pe propria raspundere ca nu am mai beneficiat de ajutor public judiciar si o alta cerere de acordarea Ajutorului public judiciar...si sa specific cheltuielile ce le am.
Deci...eu am aici chirie de platit,copilu de crescut,scoala...facturi...trebuie sa le depun la dosar!?
Eu am mentionat ca nu suntem in Romania, desi doresc tutela COPILULUI si asistenta unui avocat din oficiu
Este posibil????
Sau asi putea avea probleme in ceea ce priveste obtinerea tutelei daca am cerut un avocat din oficiu?
Ca nu depun actele necesare(care nu stiu cum sa fac ,vazand ca ar trebui traduse)....
Va rog din suflet sa ma ajutati...
eu vorbeam de fostul sot ca il citeaza instanta, il cheama la judecata.. nu cum il cheama pe copil. Nu v-am intrebat cum il cheama pe copil ca nu conteaza ce nume poarta.
Tagada paternitatii
Nic75
Bună ziua. Mă numesc St și locuiesc în Italia. De 14 ani jumătate, sunt într-o relație cu Mihaela, rezidentă și ea în Italia cu mine. Din 07/2016, ... (vezi toată discuția)