avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de resedinta (viza de flotant)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de resedinta (viza de flotant)

Buna ziua. Vreau sa inchiriez apartamentul unei persoane care vine de la o alta adresa la care a stat in chirie si are si buletinul pe acea adresa. Va rog sa-mi spuneti cum e mai bine sa fac, din punct de vedere legal si al sigurantei, ca nu raman cu chiriasul pe cap? Chiriasul vrea sa-si schimbe buletinul pe adresa mea unde va sta cu chirie.. Mi se pare riscant.
Poate ramane cu buletinul pe adresa unde a stat si la mine sa aiba viza de flotant pe un an?
E suficient contractul de inchiriere incheiat intre noi, pentru a obtine viza de resedinta (flotant)?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu locativ sorineldobre sorineldobre Buna ziua , vreau sa primesc pe cineva in spatiu numai pt. a-si putea face buletin de Bucuresti . Nu va locui la mine dar va figura pe adresa mea . Implica ... (vezi toată discuția)
Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Pentru chirias ce este indicat:viza de flotant sau mutatie vitto210 vitto210 Inchiriez apartamentul cu acte in regula,cu plata obligatiilor finaciare.Am contractul pe 2 ani si chiriasul mi-a cerut sa schimbe buletinul de la adresa veche ... (vezi toată discuția)