avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de resedinta (viza de flotant)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de resedinta (viza de flotant)

Buna ziua. Vreau sa inchiriez apartamentul unei persoane care vine de la o alta adresa la care a stat in chirie si are si buletinul pe acea adresa. Va rog sa-mi spuneti cum e mai bine sa fac, din punct de vedere legal si al sigurantei, ca nu raman cu chiriasul pe cap? Chiriasul vrea sa-si schimbe buletinul pe adresa mea unde va sta cu chirie.. Mi se pare riscant.
Poate ramane cu buletinul pe adresa unde a stat si la mine sa aiba viza de flotant pe un an?
E suficient contractul de inchiriere incheiat intre noi, pentru a obtine viza de resedinta (flotant)?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu locativ sorineldobre sorineldobre Buna ziua , vreau sa primesc pe cineva in spatiu numai pt. a-si putea face buletin de Bucuresti . Nu va locui la mine dar va figura pe adresa mea . Implica ... (vezi toată discuția)
Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Pentru chirias ce este indicat:viza de flotant sau mutatie vitto210 vitto210 Inchiriez apartamentul cu acte in regula,cu plata obligatiilor finaciare.Am contractul pe 2 ani si chiriasul mi-a cerut sa schimbe buletinul de la adresa veche ... (vezi toată discuția)