Bună ziua,vreau sa va întreb de ce locul meu de munca nu intra în categoria "construcții"?țin sa precizez ca lucrez in fabrica de ciment CRH,la o firma prestatoare de servicii,dar în incinta CRH,cei ce sunt angajați ai CRH au beneficiat deja de avantajul impozitului mai mic?
Bună ziua! Dar angajații unei firme ce are ca obiecte secundare câteva din cele enumerate în OUG 114/2018 beneficiază de salariul minim indiferent de încadrarea COR și chiar dacă angajatorul nu are 80% cifră de afaceri din CAEN-urile respective?
Eu așa am înțeles din ordonanță, că indiferent de ocupație, poate fi și secretară, beneficiază de salariul minim de 3000 lei.
Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns! ITM Iași mă contrazice și susține că obligația salariului minim este doar pentru acei angajați care prestează activități de construcții propriu-zise.
Nu va contrazic,dar tocmai asta,că nu fac treaba asta si sunt angajat cu functia 'operator masina de insacuit din 2013,timp in.care am pastrat acelasi loc de munca,dar,in schimb s-au schimbat angajatorii,este a 3-a firma care a semnat contractul cu cei de la CRH,si cred ca aceasta OUG putea fi gandita mai bine,sau,sa poata fi ajustata.
Oug 114/2018
suciu_diana
Buna ziua,
inteleg corect din OUG 114/2018 ca aceea reducere la plata contributiilor angajatilor se aplica codurile CAEN din grupele 41-43 sectiunea ... (vezi toată discuția)