avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membru nou al unei asociatie de vinatoare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membru nou al unei asociatie de vinatoare

Ca sa devin al 4-lea membru fondator intr-o asociatie de vinatoare infiintata acum 3 ani,trebuie sa fiu vinator?
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:43, 9 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand acum, dupa ce deja asociatia e infiintata, nu se mai discuta de deveniti al 4-lea membru fondator ci doar al 4-lea membru. Membrul fondator e doar acel membru care e inregistrat la data infiintarii asociatiei.
Apoi toate conditiile referitoare la acceptarea de noi membrii, sunt trecute in statutul si actele interne ale acelei asociatii si doar de la ei puteti afla informatii. Asa doar ca o parere, eu cred ca trebuie sa fiti vinator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unui membru fondator al ong NFelicia NFelicia Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate retrage un membru fondator al unui ONG din asociatie. Doreste sa nu mai aiba nici un fel de legatura cu ... (vezi toată discuția)
Ong poate primi membri noi asociati? andrei vacaru andrei vacaru Buna ziua, Sunt membru fondator/asociat al unei asociatii asa cum este ea prevazuta de oug 26/2000. In statutul asociatiei se face o clasificare a membrilor ... (vezi toată discuția)
Mai este necesar sa fie trecut in statut un cenzor? Lady64 Lady64 Buna ziua.Daca o fundatie are trei membri fondatori mai este necesar sa fie trecut in statut un cenzor? (vezi toată discuția)